Coach-4-You

Training & Coaching voor bedrijven

Ik ben een dynamische 55plusser en heb een ruime ervaring kunnen opbouwen vanuit diverse managementposities in boeiende dienstverlenende bedrijven waar kwaliteit en customer service primeren. Het leidinggeven binnen een tijd kritische operationele omgeving waar de beleving van de klant centraal staat heeft me een brede waaier aan managementvaardigheden opgeleverd.

Vanuit het inzicht dat mijn passie ligt in het coachen en motiveren van mensen heb ik bewust gekozen voor een koerswijziging om het derde deel van mijn loopbaan in te vullen. Ik heb inmiddels met succes een holistische opleiding tot coach beëindigd en kan mijn professionele activiteiten voor bedrijven zowel in loondienst als op zelfstandige basis uitoefenen.

De rode draad doorheen mijn loopbaan is ongetwijfeld het verhogen van het menselijk kapitaal binnen de organisaties door middel van doelgerichte opleidingen en dit uiteraard ter ondersteuning en verbetering van de bedrijfsresultaten en de kwaliteit van dienstverlening.

Ik heb onder meer beleidsdocumenten rond opleiding ontwikkeld en gemplementeerd, opleidingsprogramma's en cursussen ontwikkeld en workshops georganiseerd op lokaal en internationaal vlak. Ik was actief betrokken bij de implementering van het performance managementproject tijdens een organisatorische transitie, het uitwerken van organogrammen, functieomschrijvingen en -wegingen. Ik heb nauw samengewerkt met interne- en externe HR-partners voor projecten inzake aanwerving & selectie en evaluaties van kandidaten voor interne promotie.

Mijn gedrevenheid, mijn dynamiek, mijn brede professionele ervaring én mijn passie om mensen te begeleiden en te motiveren vormen samen de garantie op een gepersonaliseerde aanpak van uw bedrijfsnoden op vlak van groepstraining en/of individuele begeleiding van medewerkers
tot verbetering van prestaties.

Tijdens een verkennend en vrijblijvend gesprek verneem ik graag meer over uw bedrijfsnoden op vlak van training en/of coaching waarna ik indien u dat wenst graag een gepersonaliseerde en gedetailleerde offerte zal bezorgen.