Coach-4-You

Wie ben ik?

Ik heb een aantal foto’s uitgekozen die ik wil delen met jullie. Zij geven onze huidige gezinstoestand weer. Ik ben heel trots en gelukkig met mijn gezin. De kinderen wonen al lang niet meer bij ons, maar komen vaak op bezoek met de kleinkinderen. Patrick en ik delen ons leven nu samen met Olivia, onze Berner Sennen superhond, met wie ik elke dag een uur ga wandelen in de natuur.

Ik ben opgegroeid samen met mijn 3 oudere broers in een West- Vlaams gezin dat uitgeweken is naar Vlaams Brabant toen ik 1 jaar oud was, Mijn beide ouders, 82 en 86 jaar, wonen nog steeds zelfstandig alhoewel dit steeds moeilijker wordt. Het leven van mijn ouders, mijn leven en dat van mijn gezin werd tot driemaal toe
getekend door het verlies van mijn drie broers. Ik mag terecht een ervaringsdeskundige worden  genoemd in het verwerken van verlies van een dierbare en de impact ervan op het hele gezin. Ik voel me dan ook geroepen om mensen te helpen in hun rouwproces.
Image
Ik ben een dynamische 55plusser die bewust gekozen heeft voor een koerswijziging in mijn loopbaan. Mijn hart en mijn passie liggen bij het coachen en motiveren van mensen.

Vanuit dat inzicht heb ik met succes een holistische (jaar)opleiding tot coach en consulent beëindigd en volg ik momenteel alweer 2 boeiende en inspirerende opleidingen in het  domein van Coaching. Het zullen zeker niet mijn laatste opleidingen zijn ….

Het is opmerkelijk hoe dergelijke opleidingen ingrijpende veranderingen teweegbrengen op het eigen bewustzijnsniveau. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor het groeiproces dat ik heb doorgemaakt hetgeen me nieuwe inzichten en vaardigheden heeft bijgebracht om de mens beter te kunnen helpen en begeleiden.

Niet alleen de aangeleerde coaching technieken zijn belangrijk, ook de eigen levenservaring van de coach speelt een belangrijke rol.
Op professioneel vlak mag ik terugblikken op een succesvolle
loopbaan, waar ik heel wat opportuniteiten heb gecreëerd voor
mezelf dankzij mijn enthousiasme en gedrevenheid. Ik heb zowel
lokaal als internationaal gewerkt zowel bij de overheid als bij
bedrijven. Ik werd tot 2 maal toe ontslagen en kan ook hierin
gemakkelijk een ervaringsdeskundige worden genoemd, doch zonder emotionele beschadiging te hebben overgehouden. Wel integendeel, ik voel me vandaag nog steeds bijzonder dankbaar voor alle kansen en rijke levenservaring die ik heb mogen opdoen in een werkomgeving context. 

U ziet, ik heb al een hele weg afgelegd en ben helemaal klaar om u
op een professionele en liefdevolle manier te begeleiden wanneer u
er ook maar behoefte aan heeft. Bent u mijn volgende klant?
Image